Krátko po krádeži prsteňov a náušníc boli dve ženy zadržané

18.02.2013 Bratislava

Bratislava - Hliadka obvodného oddelenia Podunajské Biskupice na Stavbárskej ulici zadržala dve ženy, ktoré následne predviedli na policajné oddelenie. Krátko predtým mali ženy na Bieloruskej ulici v predajni bižutérie odcudziť niekoľko kusov náušníc a prsteňov. Jedna zo žien odpútala pozornosť zamestnanca a druhá žena zatiaľ odcudzila tovar. Zamestnanec si ich konanie všimol a privolal majiteľku
obchodu. Tá ženy pri vchodových dverách vyzvala, aby tovar vrátili. 27- ročná Veronika vybrala z vrecka niekoľko kusov bižutérie. Keď ju žena vyzvala, aby vyložila aj ostatné veci, pritlačila ju Veronika pod krkom a snažila sa otvoriť vchodové dvere. Do roztržky sa zapojila aj druhá žena a zamestnanec obchodu. Ženám sa nakoniec podarilo z obchodu utiecť.
Krátko potom ich policajti obe zadržali. Na mieste ženy policajtom vydali aj zvyšnú bižutériu. Po vykonaní potrebných úkonov poverený príslušník PZ 27- ročnú Veroniku a 35- ročnú Máriu z Bratislavy obvinil z prečinu krádeže formou spolupáchateľstva. Ženy boli následne umiestnené do cely policajného zaistenia. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody až na 2 roky.
 

Vyberte región